FRANSSTYLISTER

 

FRANSSTYLISTER – Look by Linn

SKÖVDE – LINA

dfsfJag startade min utbildning i Skövde hos Carmen på Look by Linn augusti 2016. Jag gjorde många praktiktimmar och i januari 2017 gjorde jag mitt fransprov och blev certifierad fransstylist. Jag är certifierad i singel och flatlashes. Använder mig enbart utav Look by Linns produkter och verktyg.

 

PRISER


Nyset 1195kr
Påfyllning
Påfyllning 1h 595kr
Påfyllning 1h 15min 695kr
Quick fix 30min 295kr

LIDKÖPING – MATHILDA

mathilda
Jag startade min utbildning i Skövde hos Carmen på Look by Linn Mars 2017. Jag gjorde många praktiktimmar och i Juni 2017 gjorde jag mitt fransprov och blev certifierad fransstylist. Jag är certifierad i singel och flatlashes. Använder mig enbart utav Look by Linns produkter och verktyg.

 

PRISER


Nyset fr.995kr
Påfyllning
Påfyllning 1h fr.500kr
Quick fix 30min fr.200kr

Har du funderingar om fransar och påfyllning får du gärna ringa till salongen.
Påfyllning gör man oftast mellan 2-4 veckor, man ska minst 10 fransar/öga kvar! Om du har någon typ av allergi, sjukdom eller tillstånd där du är osäker på om du kan göra fransar, hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi hjälper dig med längden på fransen och vad vi ska ha för design.
Ni är hjärtligt välkomna att boka tid hos oss, komma in på salongen, boka på nätet eller slå en pling.

gfdfd
Här ser ni skillnaden mellan singellashes och flatlashes. Flatlashes är en platt frans som gör att man får mer fyllighet och mer markerat intryck.

RENGÖRING
Det är viktigt att rengöra sina fransar varje dag! Vi använder Look by Linns Face Wash och börjar med att rengöra varje kunds fransar med hjälp av en rengöringspensel. Face Washen rengör effektivt dina fransar och är skonsam mot ögonen och känslig hy. Man kommer åt väldigt bra med rengöringspensel mellan fransarna för att ta bort smuts och hudavlagring.
Face Wash inkl. pensel 226kr.
Fransborste 15kr.

Look by Linns Face Wash??Makeup-remover som är speciellt uttagen för fransförlängning?Rengör effektivt dina fransar?Skonsam mot ögon och hy?Oljefri!!?Efterlämnar en ren känsla och fräsch doft?SvensktillverkadPlus att man får med en superfin rengöringspensel så man kommer åt mellan fransarna där smuts och hudavlagring samlas?229kr och jag rekommenderar denna produkt till ALLA mina kunder#facewash#fransarskövde#keepitbeautiful#headlites#skövdeSingel och flatlashes 8-13#lashesonfleek#flatlashes#singelfransar#fransförlängning#fransarskövde#headlites#skövde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fransar mathilda